U moet erop kunnen rekenen dat er altijd stroom en gas is. Het netwerk dat de energie transporteert moet daarom 100% betrouwbaar zijn. Omdat duurzame bronnen als zon, wind en biomassa steeds belangrijker worden, investeert Enexis in een netwerk dat klaar is voor de duurzame energie van de toekomst. Hierbij ondersteunen we graag bedrijven die zelf energie willen opwekken.

Duurzaamheid

Enexis investeert in de betaalbaarheid, veiligheid en betrouwbaarheid van haar netwerken. Daarbij maken we niet alleen gebruik van bestaande methoden en technieken, maar zoeken we ook naar nieuwe mogelijkheden. Duurzaamheid is daarbij een belangrijk thema. Het belang van dit thema is in het verleden sterk toegenomen, en zal alleen nog maar verder toenemen.

Innovatie

De netwerken van Enexis vormen niet alleen de basis van de energievoorziening van vandaag, maar ook van de duurzame voorziening van de toekomst. Wij kijken daarbij graag samen met onze klanten hoe we aanbod en behoeften op elkaar afstemmen, en bedenken we steeds weer nieuwe innovaties. Wilt u meer weten over hoe we deze innovaties in de praktijk brengen? Kijk dan op onze website www.enexisinnovatie.nl.